Η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω για την καλή υγεία, την κλινική αλλά και εξωτερική εικόνα του ατόμου.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου ο άνθρωπος χρειάζεται ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις σωματικές του ανάγκες. Τέτοιοι λόγοι μπορεί να είναι κάποια προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος, στομαχικές διαταραχές ή ακόμα και η κατάθλιψη που πολλές φορές οφείλεται σε έλλειψη βιταμινών. Άλλες ειδικές περιπτώσεις που χρήζουν εξειδικευμένο διατροφολόγιο είναι η εφηβεία και η ανάπτυξη των παιδιών, η εγκυμοσύνη, η λοχεία, η εμμηνόπαυση κ.ά.
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι πάντοτε στόχος η απώλεια βάρους αλλά μπορεί να απαιτείται μία ισορροπημένη διατροφή που θα βοηθήσει το άτομο και θα καλυτερεύσει την καθημερινότητά του.

Όποια και αν είναι η ιδιαίτερη ανάγκη σας ή ακόμα και σε περίπτωση που απλώς επιθυμείτε να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής μπορώ να σας βοηθήσω να σχεδιάσουμε μαζί το καθημερινό σας διατροφολόγιο και να συζητήσουμε οποιαδήποτε ανησυχία σας.

Παρακάτω παρουσιάζεται η ενδεικτική διαδικασία που ακολουθείτε κατά το σχεδιασμό του ατομικού σας προγράμματος διατροφής:

  • Συζήτηση σχετικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματός σας
  • Συζήτηση και καταγραφή του καθημερινού σας προγράμματος (εργασία, γυμναστική, διάφορες καθημερινές λειτουργίες)
  • Καταγραφή των διατροφικών σας συνηθειών
  • Ανάλυση σύστασης σώματος με τον προηγμένης τεχνολογίας αναλυτή Inbody 120 που περιλαμβάνει: Βάρος, Ποσοστό Συνολικού Λίπους Σώματος (PBF), Σκελετικός Μυϊκός Ιστός, BMI, αξιολόγηση γενικής εικόνας σώματος κ.ά.
  • Καταγραφή προσωπικών αναγκών και δημιουργία εξατομικευμένου εβδομαδιαίου προγράμματος διατροφής
  • Επανέλεγχος, επανεκτίμηση και καταγραφή των εβδομαδιαίων επιτευγμάτων σας στην επόμενη συνάντηση
  • Πρόγραμμα συντήρησης μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος διατροφής

Καλέστε με άμεσα να κλείσουμε το ραντεβού που θα αλλάξει το σώμα σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για κάθε απορία, διευκρίνηση ή συμβουλή.