Η απώλεια βάρους είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες. Συνήθως ταυτίζεται με εξουθενωτικές δίαιτες ενώ οι περισσότερες από εμάς αποζητούν μία εύκολη δίαιτα χωρίς κόπο και σωματική εξάντληση.

Επειδή η γυναίκα αντιπροσωπεύει τη γοητεία και την ομορφιά, κάθε μία από εμάς αποζητά ένα όμορφο και σμιλευμένο σώμα. Ωστόσο, αυτή η επιθυμία μπορεί εύκολα να επιτευχθεί εφόσον αφουγκραστούμε τις σωματικές μας ανάγκες. Δεδομένου ότι η καθεμιά μας ακολουθεί ένα διαφορετικό καθημερινό ρυθμό και αντιπροσωπεύει ένα ξεχωριστό πρότυπο με ποικίλες εκφάνσεις, καθίσταται απαραίτητη η μελέτη των προσωπικών μας χαρακτηριστικών και η δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής που θα σέβεται και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σώματός μας.

Έτσι, με το σωστό σχεδιασμό και την άμεση συνεργασία μαζί σας, μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει προσωπικά ώστε να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας.
Παρακάτω παρουσιάζεται η ενδεικτική διαδικασία που ακολουθείτε κατά το σχεδιασμό του ατομικού σας προγράμματος διατροφής:

  • Συζήτηση και καταγραφή του καθημερινού σας προγράμματος (εργασία, γυμναστική, διάφορες καθημερινές λειτουργίες)
  • Καταγραφή των διατροφικών σας συνηθειών

Ανάλυση σύστασης σώματος με τον προηγμένης τεχνολογίας αναλυτή Inbody 120 που περιλαμβάνει:

  • Βάρος, Ποσοστό Συνολικού Λίπους Σώματος (PBF), Σκελετικός Μυϊκός Ιστός, BMI, αξιολόγηση γενικής εικόνας σώματος κ.ά.
  • Καταγραφή προσωπικών στόχων και δημιουργία εξατομικευμένου εβδομαδιαίου προγράμματος διατροφής
  • Επανέλεγχος, επανεκτίμηση και καταγραφή των εβδομαδιαίων επιτευγμάτων σας στην επόμενη συνάντηση
  • Πρόγραμμα συντήρησης μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος διατροφής

Μπορείτε να με εμπιστευτείτε στο νέο σας ξεκίνημα, η γυναικεία φύση μου μπορεί να κατανοήσει όλες τις ανησυχίες και τις ανάγκες σας.

Καλέστε με άμεσα να κλείσουμε το ραντεβού που θα αλλάξει το σώμα σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για κάθε απορία, διευκρίνηση ή συμβουλή.