Η δίαιτα (απώλεια βάρους) για άντρες αποτελεί ένα ξεχωριστό τμήμα της διαιτολογίας. Αναλογιζόμενοι τις διαφορετικές σωματικές αναλογίες και ανάγκες (όπως τη διαφορετικότητα στη μυική μάζα) γίνετε κατανοητό ότι είναι απαραίτητη η διάκριση στη διατροφή μεταξύ αντρών και γυναικών.

Η έντονη σωματική εργασία, οι απαιτητικές ανάγκες και οι εναλλαγές στην καθημερινότητα και το στρες είναι κάποιες από τις παραμέτρους που επιρρεάζουν την καθημερινή σας διατροφή και χρήζουν τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου.

Μέσα από τη συζήτηση και καταγραφή των καθημερινών σας αναγκών μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί ένα πλάνο διατροφής που θα σας βοηθήσει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Παρακάτω παρουσιάζεται η ενδεικτική διαδικασία που ακολουθείτε κατά το σχεδιασμό του ατομικού σας προγράμματος διατροφής:

  • Συζήτηση και καταγραφή του καθημερινού σας προγράμματος (εργασία, γυμναστική, διάφορες καθημερινές λειτουργίες)
  • Καταγραφή των διατροφικών σας συνηθειών
  • Ανάλυση σύστασης σώματος με τον προηγμένης τεχνολογίας αναλυτή Inbody 120 που περιλαμβάνει: Βάρος, Ποσοστό Συνολικού Λίπους Σώματος (PBF), Σκελετικός Μυϊκός Ιστός, BMI, αξιολόγηση γενικής εικόνας σώματος κ.ά.
  • Καταγραφή προσωπικών στόχων και δημιουργία εξατομικευμένου εβδομαδιαίου προγράμματος διατροφής
  • Επανέλεγχος, επανεκτίμηση και καταγραφή των εβδομαδιαίων επιτευγμάτων σας στην επόμενη συνάντηση
  • Πρόγραμμα συντήρησης μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος διατροφής

Επικοινωνήστε άμεσα για να κλείσουμε το ραντεβού σας και να σχεδιάσουμε το προσωπικό σας πρόγραμμα διατροφής.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για κάθε απορία, διευκρίνηση ή συμβουλή.